Uitzendbureau Op en Top - KLEIN IN SCHAAL, GROOT IN KWALITEIT

Als je als uitzendkracht voor ons aan het werk gaat, dan word je ingedeeld in het fasensysteem dat uit vier fases staat. Hoe verder je de fases doorloopt, hoe meer rechten je als uitzendkracht opbouwt. Hierbij kun je denken aan pensioenopbouw, maar ook op contracten voor bepaalde (fase 3) of onbepaalde tijd (fase 4).

Voor een uitgebreide toelichting over het fasensysteem en al je andere vragen staan de medewerkers van Op en Top Uitzendbureau je graag te woord.

Wat ga ik verdienen?

Ga je via ons aan het werk, dan betalen wij je sowieso een marktconform salaris. Dit betekent dat wij je het salaris uitbetalen van de CAO dat geldt bij het bedrijf waar je aan het werk gaat. Dit CAO-loon ligt in alle gevallen ruim boven het minimumloon. Geeft het CAO recht op een reiskostenvergoeding, dan volgen wij ook dat.

Nadat je uren aangeleverd zijn en akkoord gegeven door zowel jou als het inlenende bedrijf, volgt er een uitbetaling. Deze uren zijn wekelijks bij ons aan te leveren, zodat je ook wekelijks je salaris ontvangt. 


Nieuwe vacatures

Er zijn nog geen standhouders bekend.

Meer vacatures >

Onze partners

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Contact